Je fotobooth naar keuze + € 100 voor het audio gastenboek.
Wil je enkel het audio gastenboek, voor maar liefst €125 kan je dit afhalen in Mechelen
Voor €150 kan je het laten opsturen.

Het Audio Gastenboek voegt een vleugje nostalgie toe aan elke bruiloft. Het is als een ouderwetse telefoon, maar met een moderne twist. Neem plaats, pak de hoorn op en spreek je hartverwarmende boodschap in voor het bruidspaar. Laat je creativiteit de vrije loop en vertel hen hoeveel ze voor je betekenen, de grappige herinneringen die je samen hebt gedeeld, of gewoon je oprechte gelukswensen voor hun toekomst samen.

En hier komt het beste deel: het bruidspaar krijgt alle audioberichten achteraf via een online link. Het is een prachtige verrassing voor hen wanneer ze terugkijken op hun speciale dag en alle liefdevolle woorden van familie en vrienden kunnen herbeleven. Het Audio Gastenboek biedt een blijvende herinnering die ze kunnen koesteren en delen met hun dierbaren.

Of je nu een familielid, een vriend of een collega bent, het Audio Gastenboek geeft je de mogelijkheid om je op een persoonlijke en intieme manier uit te drukken. Het is een geweldige manier om je band met het bruidspaar te vieren en hun huwelijksdag nog specialer te maken.

Dus waar wacht je nog op? Huur vandaag nog ons Audio Gastenboek en maak deel uit van een unieke en gedenkwaardige ervaring. Laat je stem horen op een speciale manier en laat het bruidspaar voelen hoezeer ze geliefd en gewaardeerd worden.

Contact opnemen