Volg ons:

Een photobooth huren? Hoe werkt dat dan?

Maak je evenement onvergetelijk met onze professionele photo booth. Hoogwaardige apparatuur, directe fotoprints, en de keuze tussen een booth of fotograaf. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor speciale wensen en ontdek de deelopties en gepersonaliseerde mogelijkheden.

Hoe werkt het?

Onze fotobooth is uitgerust met professioneel materiaal van hoge kwaliteit: een touch screen, een professionele Canon spiegelreflexcamera (dus geen webcam of andere toestellen met een lagere resolutie), en een professionele fotoprinter die onmiddellijk op locatie een onbeperkt aantal foto’s kan printen. (Wens je meer prints, vraag een vrijblijvende offerte aan) Eens de foto booth is opgesteld is het kinderspel, jouw gasten nemen plaats voor de camera, kiezen de juiste accessoires, volgen de stappen op het schem, Cheese!

Je foto is klaar!

Wens je in plaats van een fotobox die de foto’s neemt een fotograaf? Geen probleem, het principe blijft in grote lijnen hetzelfde, nu worden de foto’s genomen door een fotograaf in plaats van de fotobooth. Na het nemen van de foto wordt deze automatisch geprint, geupload,….

Tip voor de trouwers!

Leg naast onze fotobooth een 'gastenboek', zo kunnen jullie gasten 1 strip in het boek kleven met eventueel en persoonlijk tekstje, en 1 strip meenemem naar huis als blijvende herinnering aan jullie fantastische feest. Wij kunnen een fotoboek+ toebehoren voorzien voor 35 euro incl btw.

Wat zijn de mogelijkheden?

Naast printen op locatie hebben we ook verschillende share mogelijkheden, dit via FB pagina, FB profiel, mail,…. En zoveel meer. Heeft u speciale wensen, een specifieke achtergrond, greenscreen met keuze thema’s of een branded fotobooth, vraag vrijblijvend een offerte aan.

Waar kan ik allemaal een fotobooth laten leveren?

Wil je een fotobooth voor je evenement? Geen zorgen, we leveren in heel België en zelfs Nederland! Of je nu in Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Hasselt, Brugge, Mechelen, Kortrijk, Oostende, of een andere grote stad in Vlaanderen bent, we brengen de fotobooth naar jou toe. Van de levendige straten van Antwerpen tot de historische pracht van Brugge, onze fotobooth zorgt voor plezier en herinneringen waar je ook bent. Neem contact met ons op voor meer informatie en boek vandaag nog jouw fotobooth!

Tags


© foto-booth.be