Volg ons:

Fotobooth te koop!

Na een grondige update van onze fotobooths doen we éen van onze uitstekende oudere fotobooths weg tegen een aantrekkelijke prijs. Deze fotobooth heeft nog steeds geweldige specificaties en is perfect voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en betaalbare foto-oplossing. Lees verder om alles te ontdekken over deze geweldige aanbieding!

Specificaties die indruk maken: Onze oudere fotobooths mogen dan wel als "oud" worden bestempeld, maar hun specificaties zijn nog steeds zeer indrukwekkend. Elke fotobooth is uitgerust met:

  1. Ingebouwde Printer (optie): Verander momenten in tastbare herinneringen met de ingebouwde printer die direct foto's van topkwaliteit afdrukt voor uw gasten om mee naar huis te nemen.
  2. Surface Pro i5 8GB RAM: De krachtige Surface Pro i5 met 8GB RAM zorgt voor een soepele en probleemloze fotobooth-ervaring, waardoor uw evenement vlekkeloos verloopt.
  3. Canon EOS Camera met 18-55mm Lens: Leg elk moment vast met de verbluffende Canon EOS camera en 18-55mm lens, die scherpe en levendige foto's garandeert, zelfs bij weinig licht.
  4. Ingebouwde LED-verlichting: Zorg voor de juiste sfeer op uw evenement met de ingebouwde LED-verlichting, waardoor uw gasten er op hun best uitzien op elke foto.
  5. Kabels + Hub: We zorgen ervoor dat u alles heeft wat u nodig heeft om de fotobooth op te zetten en direct aan de slag te gaan. Geen gedoe, alleen plezier!
  6. Flightcase voor Transport: Bescherm uw investering met de meegeleverde flightcase, waardoor de fotobooth veilig en gemakkelijk te vervoeren is naar elke locatie.

We begrijpen dat prijs belangrijk is, daarom bieden we deze fotobooth aan voor slechts € 2.000 excl. btw. Een koopje gezien de geweldige specificaties en betrouwbaarheid van dit apparaat.

En als u nog een stap verder wilt gaan, hebben we een optionele toevoeging beschikbaar: de fotoprinter van het type DS620. Voor slechts € 750 excl. btw kunt u deze printer toevoegen aan uw aankoop en uw gasten voorzien van onmiddellijke afdrukken van hun fotomomenten.

Tags


© foto-booth.be